Artikelen in categorie: maps

Waar staan Biro’s geparkeerd

11 februari 2018 - «De BIRO komt echt op elke gewenste plek en zonder kosten gewoon op de stoep parkeren!!», zo werd het voertuig in 2013 in Amsterdam geïntroduceerd. Inmiddels zijn er zo’n 400 Biro’s in Amsterdam. Biro’s die de stoep blokkeren zorgen soms voor irritatie - er is zelfs een hashtag: #debironiethiero.

Dafne Schippersbrug: de Fietsersbond Routeplanner kent hem al, Google Maps nog niet

3 april 2017 - De routeplanner van de Fietsersbond gaf meteen een route over de vanochtend geopende Dafne Schippersbrug; Google Maps kende deze optie nog niet.

Zijn er genoeg stemlocaties

12 maart 2017 - Open State heeft de locaties van stembureaus verzameld en ze als open data beschikbaar gesteld. Daaruit blijkt dat er woensdag op een kleine negenduizend plekken gestemd kan worden.

Ontdek belastingparadijs Amsterdam

4 september 2016 -

Hoe exporteer je fietsknooppunten naar je Garmin

13 maart 2016 - Fietsknooppunten zijn handig. Je kijkt van te voren langs welke knooppunten je wilt fietsen, schrijft de nummers op een briefje en dat plak je met doorzichtige tape op de bovenbuis van je frame. Maar soms missen er bordjes en raak je de weg kwijt. In het ergste geval raak je hopeloos verstrikt in een troosteloze buitenwijk van Almere.