salonanarchist | leunstoelactivist

Over

Op deze website staan twee blogs: dirkmjk, waar ik schrijf over fietsen, Amsterdam en vakbonden. En data blog (in het Engels), dat ik gebruik als proeftuin voor projectjes over data, kaarten, grafieken en programmeren.

dirkmjk in de media: Parool (verkeerslichten), Parool (verkeerslichten), Parool (raadsvragen), NRC (raadsvragen), AT5 (Airbnb), Parool (Sovjetkaart).

Het is ok om inhoud van deze website over te nemen, onder voorwaarde dat de bron wordt vermeld en een link naar het origineel wordt opgenomen.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, of volg dirkmjk op een andere manier: Twitter (English) | Twitter (Nederlands) | RSS data blog (English) | RSS dirkmjk (Nederlands)

Persoonsgegevens

Ik gebruik Matomo (Piwik), een open-source programma om webstatistieken bij te houden. Ik heb privacyvriendelijke opties ingesteld: IP-adressen worden geanonimiseerd, er worden geen cookies geplaatst om je te tracken en logs worden na 90 dagen verwijderd.

Je kan je aanmelden voor een wekelijkse nieuwsbrief. De opgegeven emailadressen worden alleen gebruikt om de nieuwsbrief te versturen en worden niet aan anderen doorgegeven.

Dirk Kloosterboer